przez Aburame Shoko » 21 lut 2014, o 14:46
Zażegnaliśmy niebezpieczeństwo. Teraz mogliśmy iść spać. Gdy rano się obudziliśmy, była idealna pogoda aby wyruszyć. Wziąłem cztery gałęzie, które nadawały się na wiosła i parę podałem Johnowi. Wsiedliśmy do naszej łódki i mogliśmy już płynąć. Kręciliśmy płetwami, aby płynąć do przodu. Został nam już ostatni etap podróży. Usiadłem za Johnem, aby szło nam żwawiej i starałem się dopasować do jego ruchu. Dziewczyny mogły teraz tylko przyglądać się naszej pracy. Ale żeby tego było mało, musieliśmy być pierwsi. Dlatego wysłałem chmarę robaczków, żeby nas pchała do przodu. To powinno się udać. Miały one wystarczająco siły i były bardzo szybkie. Więc będziemy na miejscu szybciej, niż mogłoby się wydawać. Byłem dumny z moich małych przyjaciół, które zawsze miałem przy sobie. Cieszyłem się, że pochodziłem z klanu Aburame. Rozglądałem się też, czy nie ma nigdzie jakiś niebezpieczeństw.
- Piękny dzień - skomentowałem, żeby jakoś się odezwać. Zbyt duża cisza była rozpraszająca. Za niedługo znów pewnie będziemy musieli uporać się z jakimś niebezpieczeństwem. Zostały nam trzy kunai'e. Nie wiedziałem zbytnio na co nam one, ale mogło się to okazać za chwilę.
[jutsu]http://i1300.photobucket.com/albums/ag94/grafika-snm/aburame/bousui-no-jin.jpg[nazwajp]Bōsui no Jin[nazwasym]紡錘の陣[nazwaang]Spindle Formation[ranga]C[klasa]Ofensywna[typ]Kikaichūjutsu, Ninjutsu[klasyfikacja]Hijutsu[pieczeci]-[koszt]-[zasieg]15m[wymagania]Kikaichū[opis]Technika ta wykorzystuje owady do fizycznego ataku unieruchamiając wroga i powstrzymując go przed atakiem czy ucieczką. Jest to dosyć prosta technika, jednak wymaga silniejszej niż podstawowa kontrola owadów. Owady poruszają się ruchem wirowym po spirali dzięki czemu mają lepszą mobilność i trudniej ich uniknąć. Dzięki tej technice shinobi uzyskuje możliwość wykorzystywania Kikaichū w realnie fizyczny sposób, tworząc z nich liny, niewielkie mosty itp. Ciężar jaki mogą wytrzymać jest jednak ograniczony.[&][/jutsu]